Υλικά:
- 600γρ. αλεύρι
- 2 κ.γ. αλάτι
- 1 σφηνάκι ούζο
- 2 αυγά
- 300γρ. φέτα
- νερό όσο πάρει
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Ρίχνουμε λίγο λίγο νερό ανακατεύοντας με το κουτάλι για να γίνει ένας πολύ πηχτός χυλός.
- Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά .
- Ρίχνουμε την τριμμένη φέτα και το μισό ούζο και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι να ζεσταθεί πολύ καλά .
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο ούζο στο μίγμα και ανακατεύουμε.
- Με ένα κουτάλι παίρνουμε μια μια κουαλια απο το μίγμα και τη ρίχνουμε στο τηγάνι (να έχουν απόσταση μεταξύ τους).
- Μόλις ροδίσουν τις γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά.
- Τις βγάζουμε σε αποροφφητικό χαρτί .
TIP:Τις τρώμε σκέτες ή με μέλι ή τις βουτάμε στη ζάχαρη και πασπαλίζουμε με κανέλα!
....Καλή Επιτυχία...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου