Υλικά:
Για τη σάλτσα...
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 4 κ.σ. λάδι
- 1 κ.γ. ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο μπούκοβο
- δύο κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
- 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα μακαρόνια (βίδες ή κοχυλάκια), τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κόβοντας τις ντομάτες στα τέσσερα.
- Τις στίβουμε ελαφρά να μην έχουν πολύ ζουμί και τις βάζουμε στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
- Τα πολτοποιούμε και δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα μακαρόνια, τρίβουμε φέτα και πασπαλίζουμε με λίγη ξερή ρίγανη.
- Εάν θέλουμε βάζουμε και λίγες ελιές κομμένες σε φέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου