Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μακαρόνια με σάλτσα στιγμής και φέτα


Υλικά:

Για τη σάλτσα...

  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 1 κ.γ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο μπούκοβο
  • δύο κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
  • 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια (βίδες ή κοχυλάκια), τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
  2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κόβοντας τις ντομάτες στα τέσσερα.
  3. Τις στίβουμε ελαφρά να μην έχουν πολύ ζουμί και τις βάζουμε στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά 
  4. Τα πολτοποιούμε και δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι.
  5. Ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα μακαρόνια, τρίβουμε φέτα και πασπαλίζουμε με λίγη ξερή ρίγανη.
  6. Εάν θέλουμε βάζουμε και λίγες ελιές κομμένες σε φέτες.
και καλή σας όρεξη..!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προβολές σελίδας