Υλικά
- 800 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
- 3 μέτριες πατάτες κομμένες και αυτές σε κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 2 κύβους κότας
- 1 κ.γ. CARINO
- 1 πρέζα κύμινο
- μισό ποτηράκι λευκό κρασί
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι , το κύμινο και το CARINO και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε τις πατάτες και την κολοκύθα και ανακατεύουμε για ένα λεπτό να σοταριστούν.
- Ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε για λίγο να εξατμιστεί.
- Έπειτα διαλύουμε τους κύβους σε ένα λίτρο βραστό νερό, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και συμπληρώνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά..
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 35-40 λεπτά.
- Έπειτα πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ μέσα στην κατσαρόλα ωσότου να γίνει μια βελούδινη κρέμα.
- Βράζουμε για ένα λεπτό ακόμα και τέλος προσθέτουμε το βούτυρο ανακατεύοντας καλά.
Καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου