Υλικά:
- 500 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας (κοχυλάκι, πέννες, φιογκάκι)
- 1/2 φλ. παρμεζάνα
- 1/2 φλ. γραβιέρα
- 1/2 φλ. γκουντα
- 1/2 φλ. ενταμ
- 3 κ.σ. κεφαλογραβιέρα
- 2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες ή μισό φλ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
- 3 κ.σ. μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος με τα τυριά (εκτός από την κεφαλογραβιέρα) σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, πιπέρι, λίγο αλάτι και το καλαμπόκι.
- Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε ξανά και ρίχνουμε το μίγμα μας σε ένα πυρεξ.
- Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα , τα μανιτάρια και το τριμμένο ψωμί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά.
Ετοιμα τα ζυμαρικά φούρνου μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου