Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ζυμαρικά φούρνου


Υλικά:

  • 500 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας (κοχυλάκι, πέννες, φιογκάκι)
  • 1/2 φλ. παρμεζάνα
  • 1/2 φλ. γραβιέρα
  • 1/2 φλ. γκουντα
  • 1/2 φλ. ενταμ
  • 3 κ.σ. κεφαλογραβιέρα
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια  σε φέτες ή  μισό φλ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
  • 3 κ.σ. μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος με τα τυριά (εκτός από την κεφαλογραβιέρα)  σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
  3. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, πιπέρι, λίγο αλάτι και το καλαμπόκι.
  4. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε ξανά και ρίχνουμε το μίγμα μας  σε ένα πυρεξ.
  5. Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα , τα μανιτάρια και το τριμμένο ψωμί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά.
Ετοιμα τα ζυμαρικά φούρνου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προβολές σελίδας